بررسی لپ تاپ دل استودیو 1558-C
- می پسندم (0 نفر)
- ثبت نظر
- ارسال برای دوستان
دیجی کالا
نوتبوک studio 1558 تا به این تاریخ آخرین مدل از نوتبوکهای تخصصی مولتی مدیا کمپانی دل میباشد که با امکاناتی نظیر پردازندهی Corei همراه میباشد. این لپتاپ هم در همان سری entry-level میباشد و چندان از مدلهای قبلی خود گرانتر نیست. مدل 1558 نیز همانند مدلهای پیشین از زیر ردههای مختلفی بهره میبرد که مدل 1558-C آن مجهز به پردازندهی Corei7 میباشد. این پردازندهها نسل جدیدی هستند که کارایی بسیار بالاتری را نسبت به مدل Core2 Duo ارایه میکنند. در ادامه بیشتر در مورد این لپتاپ توضیح خواهیم داد.
بدنه
با نگاهی اجمالی به بدنه متوجه نکات روبرو میشویم: نسبت به مدلهای پیشین تغییرات زیادی را در طراحی بدنه مشاهده نمیکنیم. به جز درب آن که به رنگ آبی نیمه شب میباشد وقتی که آن را در دست میگیریم واقعا نمیتوانیم تفاوتی بین آن و مدل 1557 قائل شویم. ابعاد آن 37 × 254 × 370 میباشد، 2.5 کیلوگرم وزن دارد و مستحکم ساخته شده است. درب محکم به نظر میرسد هرچند که اعمال فشار به آن از پشت باعث تغییر رنگ و به هم ریختگی لحظهای رنگهای نمایشگر میشود. همچنین در هنگام تکان دادن لولاها به خوبی نمیتوانند نمایشگر را محکم بر سر جای خود نگه دارند.
اتصالات
همانند طراحی بدنه، پورتهای اتصالاتی این مدل نیز مشابه با مدل 1557 هستند. همانند قبل این اتصالات محدود به طرفین لپتاپ میشوند و قسمت جلو و پشتی دستگاه خالی از هرگونه پورت هستند. این پورتها شامل 3 USB ports, HDMI, eSATA و Firewireمیشوند. هرچند که مکان قرارگیری این پورتها به طریقی است که برای عادت کردن به آنها کمی زمان نیاز میباشد. محل قرارگیری شیار Expresscard درست بالای Card reader است که به هیچ وجه طراحی جالبی نمیباشد.
صفحه کلید و تاچ پد
همانطور که دربارهی طراحی بدنه گفته شد صفحه کلید نیز نسبت به مدل 1557 تغییر چندانی نداشته است. تاچ پد نیز همانگونه است. در کل طراحی بسیار خوب بوده و این را نیز باید گفت که مشکل تولید صدای زیاد صفحه کلید مدل 1557 در این یکی هنوز حل نشده است و دکمههای تاچ پد نیز از بزرگی و حساسیت خوبی برخوردارند.
نمایشگر
نمایشگر این نوتبوک از نوع LED و TrueLife panel میباشد و اندازهی آن 15.6 اینچ است. سطح آن نیز رفلکس نسبتا بالایی دارد. حداکثر رزولوشن ارایه شده توسط آن نیز 768 × 1366 پیکسل میباشد و نسبت 16:9 را ارایه میکند. رفلکس نمایشگر در زیر نور آفتاب میتواند کمیاذیت کننده باشد.
نویز، دما و اسپیکر
پس از روشن کردن دستگاه میتوانید متوجه کار کردن دورهای فن لپتاپ بشوید. نویز یا صدای کلی ناشی از این لپتاپ چیزی در حد متوسط برای یک دفتر کار میباشد. به وضوح صدای کار کردن فن را خواهید شنید ولی آزار دهنده نمیباشد. وقتی که در حال انجام بازیها یا کارهای سنگین گرافیکی باشید صدای CPU یا پردازنده نیز افزایش مییابد و به نویز کلی به میزان چشمگیری میافزاید.
در حال کار کردن با دستگاه بدنه به خوبی خنک میماند و این نشانهی عملکرد بسیار خوب سیستم تهویه میباشد. در قسمت بالای زیر لپتاپ ما دمای 30 درجهی سانتیگراد را اندازهگیری کردیم که بسیار خوب میباشد. در قسمت پایین نیز دما چندان بالاتر نبود و فقط به 30.6 درجهی سانتیگراد رسید. پس از یک ساعت کار کردن با آن دمای قسمت بالا به حدود 39 درجهی سانتیگراد رسید. قسمت استراحت مچ همچنان در 30 درجهی سانتیگراد باقی ماند کار کردن با آن را ساده ساخته است. بالاترین دما بر روی خود دستگاه 50 درجه اندازهگیری شد. در حالی که دمای آداپتور به 60 درجهی سانتیگراد رسید.
بلندی صدای اسپیکرهای این دستگاه نیز همانند مدل 1557 میباشد و برای لپتاپی در این اندازه کاملا مناسب است. این صدا تقریبا برای کارهای مختلف مناسب میباشد ولی برای گوش دادن جدی به موسیقی تهیهی هدست توصیه میشود.
باتری
در حالت Wi-Fi خاموش و کار کردن معمولی با دستگاه باتری 9 سلولی آن 290 دقیقه دوام آورد که بسیار عالی است. با روشن کردن Wi-Fi این زمان به 170 دقیقه کاهش یافت و تماشای ویدیو DVD نیز به مدت 160 دقیقه مقدور بود.
جمعبندی
پلت فرم اصلی مدل 1558 و 1557 یکی میباشد و بنابراین نقاط ضعف و قوت یکسانی نیز دارند. ورودی ها مثل صفحه کلید و تاچ پد بسیار عالی هستند، کارکرد بسیار بالایی دارد و نیز پورتهای اتصالی متنوع و کارآمدی دارد. هرچند که نمیتوان از مکان و طرز قرارگیری بد پورتها چشم پوشی کرد. آداپتور آن نیز در هنگام استفادههای سنگین بسیار گرم میشود و دمای آن به 60 درجهی سانتیگراد تجاوز میکند. در همین هنگام نویز مجموع نیز بسیار بالا میرود.
منبع: دیجی کالا
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی