کاربرد گزینه My Story اینستاگرام

کاربرد گزینه My Story اینستاگرام
اینستاگرام به‌عنوان شبکه اجتماعی محبوبی در سراسر جهان این روزها با به‌روزرسانی‌ها و گزینه‌های جالب خود کاربران زیادی را جذب کرده است. قابلیت جدیدی که اینستاگرام در به‌روزرسانی اخیر خود برای کاربرانش ایجاد کرده است، My Story نام دارد. میخواهیم با این قابلیت بیشتر آشنایتان کنیم. با نقدستان همراه شوید.
  • جدیدترین بازی ها
این قابلیت می‌تواند عکس یا ویدیویی باشد که شما می‌توانید برای مدت 24 ساعت با فالویرهای خود به اشتراک بگذارید و پس از 24 ساعت خودبه‌خود پاک می‌شود.

برای استفاده از My Story  پس از به‌روزرسانی اینستاگرام خود، در سمت راست بالای صفحه home اینستاگرام خود علامت + را لمس کنید تا استوری جدید شما آغاز شود. در صفحه‌ای که باز می‌شود در پایین علامت دایره‌ای شکلی هست که با یک‌بار لمس آن عکسی گرفته می‌شود و اگر می‌خواهید ویدیویی ضبط کنید باید دستتان را روی دایره فشار دهید تا ویدیو شما ضبط شود، در همین صفحه ‌می‌توانید با انتخاب علامت چرخ‌دنده در بالای (چرخ‌دنده برای نسخه آی او اس، در اندروید علامت سه‌نقطه است) صفحه سمت چپ وارد ستینگ یا تنظیمات شوید و انتخاب کنید که این استوری شما از دید کسی پنهان باشد یا مثلا فقط کاربرانی که شما فالو کرده‌اید آن را ببینند یا همه، برای این کار گزینه Hide My Story From را انتخاب کنید، لیستی را مشاهده خواهید کرد، جلوی نام کسانیکه نمی‌خواهید استوری شمارا ببینند تیک بزنید در آخر گزینه Done را لمس کنید. در همین قسمت ستینگ می‌توانید انتخاب کنید که چه کسانی برای این استوری بتوانند به شما پیام مستقیم بدهند و یا اگر دوست ندارید کسی پیام مستقیم یا همان دایرکت برای این استوری به شما دهد، کلمه OFF را برگزینید. درنهایت با انتخاب قلم و رنگ، مطلبی را می‌توانید روی عکس یا ویدیو خود بنویسید و یا متنی را که از قبل آماده کرده‌اید را کپی پیست کنید، در آخر علامت تیک را بزنید تا استوری شما آپلود شود. اگر هم از آپلود استوری خود پشیمان شدید جای نگرانی نیست، می‌توانید آن را باز کنید و در پایین صفحه سمت راست علامت سه‌نقطه را با سرانگشتان خود آشنا کنید و کلمه Delete را انتخاب کنید، تا حذف شود . در همین قسمت گزینه‌های دیگری هم مثل سیو کردن استوری و … هست.

توجه داشته باشید که با نمایش استوری شما در پایین ویدیو علامت چشمی مشاهده خواهید کرد که تعداد کاربرانی که استوری را مشاهده کرده‌اند، نشان می‌دهد، با لمس آن می‌توانید ببینید که چه کسانی آن را دیده‌اند.

منبع: نقدستان
  • دانلود نرم افزار | سافت گذر

نظرات کاربران (0 عدد)

اولین نفری باشید که در مورد این خبر نظر میدهد.

ثبت نظر

کاربر گرامی چنانچه تمایل دارید، نظر شما به نام خودتان در سایت ثبت شود، لطفاً وارد سایت شوید.
ثبت نظر